Kje kupiti otroške vozičke?

March 22, 2015 Otroški program

Otroških vozičkov je na trgu ogromno, zato je nakupovanje otroških vozičkov lahko precej stresno in nam vzame veliko časa. Nakupovanje prek spletne trgovine je zagotovo bolj ugodno, ker je enostavneje, hitreje, poleg tega pa nakup lahko opravite kadarkoli. Spletna trgovina Chebeltza.com vam omogoča opraviti hiter, enostaven in predvsem zaupanja vreden nakup. Zares kvalitetni otroški vozički so namreč njihova izjemna prednost. Sicer je možnosti za nakup otroškega vozička ogromno, vendar pa morate biti pozorni na to, kaj kupite.

Na tržišču je vozičkov ogromno, tako štirikolesnikov kot tudi trikolesnikov. Kakšen pa je udoben in predvsem varen otroški voziček? Seveda so najboljši stabilni vozički, torej štirikolesniki. Če vozičke vozite po neravnih in raznolikih terenih, potem je bolje tudi, da ima voziček tudi napihljive gume, ki bodo ublažile tresljaje.

otroski-vozicek-phil-and-teds-classic-crn-dvojni

Vsak pediater in otroški zdravnik tudi ne priporoča ročnih zavor oziroma tekanja in rolanja mamice oziroma očka ob vožnji otroškega vozička, saj to za dojenčke ni primerno, ker jih preveč trese. Tresenje pa lahko povzroči mikrokrvavitve v možganih.

Ultralahek voziček pa ravno tako ni najbolj stabilen, čeprav so lahki vozički zelo popularni, ker so tako priročni. Pomembno je, da se kot starš oziroma bodoči starš zavedate, da je otroški voziček najprej namenjen otroku. Pred nakupom dobro proučite razmerje med težo, udobjem in varnostjo vozička. Za pomoč in nasvet pri nakupu otroškega vozička pa lahko vprašate tudi strokovnjake spletnih trgovin Mali vragci in Lux4kids, ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Če se sprašujete, kje kupiti kvaliteten otroški voziček, potem vam lahko ponudim ti dve spletni trgovini.