Vsestranski skiro za večletno uporabo

January 20, 2017 Skiroji

otroški skiro

Vsi skiroji Globber so namenjeni učenju vožnje skiroja, izboljšanju ravnotežja in motoričnih sposobnosti naših malčkov. Med seboj se razlikujejo po barvi, funkcionalnosti in starostni omejitvi malčkov.

Skiroji izboljšujejo otrokovo ravnotežje in povečujejo samozavest

Otroci s skiroji Globber hitro, enostavno in na zabaven način pridobijo motorične sposobnosti, izboljšajo ravnotežje in pridobijo več samozavesti. Vzpodbujajo tudi otrokovo aktivnost v naravi in druženje z vrstniki. Dodatno prednost imajo v tem, da vašega malčka ne bo potrebno več nositi na sprehodu. Malček se bo na skiroju odpočil, vi pa boste nemoteno nadaljevali s sprehodom.

Skiroji Globber za najmlajše

Za začetnike in otroke od 12 mesecev starosti naprej so idealni skiroji My Free Up. Slednji imajo zelo nizko osnovo, tri kolesa in po višini nastavljivo krmilo. Prav tako imajo gumb za omejitev krmiljenja, kar pomaga, da se malček najprej nauči vožnje naravnost, šele nato pa v krogu. Skiroji Globber My Free Up so sestavljeni iz dveh delov in zato idealni za prenašanje iz ene lokacije na drugo, saj se enostavno sestavi in razstavi.

otroški skiro za najmlajše

Transformacija skiroja v poganjalec in nazaj

Globber 5v1 so inovativna in vsestranska vozila, saj rastejo skupaj z vašim malčkom. Primerni so za malčke od enega do šestega leta starosti. Na začetku ga uporabljate kot tricikel s potisno ročko in površino za noge, ki ga usmerjate vi. Kasneje se transformira v poganjalčka tricikel s potisno ročko, v poganjalec ali celo v skiro, ki je nastavljiv po višini. My Free Up resnično raste skupaj z vašim malčkom.

Prednost skirojev Globber pred skiroji drugih znamk

Skiroji Globber se prilagajajo vašemu otroku ne samo po višini, temveč tudi po obliki. Višino krmila regulirate sami glede na rast in višino vašega malčka. Enostavni so za uporabo, odporni na umazanijo in tresljaje ter so zelo stabilni. Tri kolesa, trdno krmilo, nedrseča površina za noge in privlačen dizajn, so odlike vrhunskega skiroja.